The Bow Tie

Gelegen op de markt kun je bij ons heerlijk genieten van speciale cocktails, heerlijke speciaalbieren en bijzonder wijnen. De uitgebreide kennis van het personeel zorgt ervoor dat ze je altijd kunnen adviseren zo drink jij de drankjes die het beste bij je passen! Ook kun je bij The Bow Tie terecht voor een brede hapjeskaart die zich perfect leent voor shared dining of gewoon een lekker hapje tijdens de borrel. we verwelkomen je graag bij The Bow Tie!

Lunchroom Guava

American pancakes met kleurrijke toppings, een groene muur met roze neonletters: alles ziet er fotowaardin uit voor je socials. Vanuit dit idee is Lunchroom Guava geopend in het harte van Sittard. Voor het menu en de inrichting worden de laatste trends op Instagram en Tiktok gevolgd.

Het Wijnstation

Het Wijnstation: een uniek concept in het hart van Sittard waar je zowel terecht kunt voor het nuttigen van wijn als voor het kopen van wijn.

Ristorante Via Pozzo

Genieten van de Italiaanse keuken in Sittard! Gezelligheid, goed eten en drinken en dat allemaal in een heerlijke Italiaanse sfeer.

Traiteur Jongen

Traiteur Jongen is een unieke delicatessenwinkel en biedt catering voor al jouw feesten en partijen: laat jouw culinaire zorgen de onze zijn!

Toko Femmy

Chefkok Mevr. Femmy Bin Umar verzorgt zowel voor het Indonesisch Restaurant Tjoet Nyak Dhien als voor Toko Femmy authentieke Indonesische/Indische gerechten.

Toko Elly

Toko Elly is al 35 jaar een speciaalzaak voor rijsttafelartikelen. Bij ons vind je tientallen soorten sambals, ketjap, kruidenmixen en alle andere ingrediënten om van jouw rijsttafel een succes te maken.

Indonesische Restaurant Tjoet Nyak Dhien

In het monumentale pand Onder de Linden heet Chef de Cuisine en eigenaresse Mevr. Femmy Bin Umar je van harte welkom. Sinds 2002 is ze op reis in de Indonesische keuken met het bereiden van authentieke gerechten en verse kruiden.

Café The Groove

Wanneer je écht even zin hebt om te grooven, ben je bij Café The Groove op het juiste adres. Een sfeervol café waar volop activiteiten, evenementen en thema-avonden worden georganiseerd.

Thaiphoon

Authentieke Thaise gerechten in een sfeervolle omgeving. Je waant je bij Taiphoon even in Thailand!